دمنوش های گیاهی شگفت انگیز برای چربی سوزی

اگر دنبال دمنوش های می گردید که بتوانید به وسیله آن ها چربی های ناحیه شکم خود را آب کنید و از شر چربی ها راحت شوید. با ما همراه شوید تا در این مقاله از دکتر سلام با دمنوش های طبیعی آشنا شوید که به وسیله آنان به راحتی می توانید چربی ها را آب کنید.

گیاهان دارویی سال‌های متمادی در فرهنگ ایران و ایرانی نقش دارد و تقریبا بخشی از این گیاهان همواره در آشپزخانه یا گنج‍ه‌های اکثر ایرانی‌ها وجود داشته که مردم براساس آموزه‌های قدیمی از خواص مفید آن‌ها استفاده می‌کنند.

اما حالا چند سالی می‌شود که برچسب دمنوش به دم کرده و عصاره این گیاهان زده شده و شکل مدرن به خود گرفته است. دمنوش‌ها همان جوشانده‌های مادربزرگ‌ها است که هرکدام برای یک درد یا بیماری خوب هستند، امروز در بسته‌بندی‌ها و فرم‌های کیسه‌ای یا باز در فروشگاه‌ها عرضه می‌شوند.

صرف نظر از شکل و نام آنها، باید گفت که دمنوش‌ها لذت بی مانندی دارند و علاوه بر رفع مشکلات جسمی، روح آدم را تازه می‌کنند.

پس برای آشنایی با روش تهیه انواع مختلف آنها با ما همراه باشید.

پرخوری، خوردن غذا‌های چرب و بی‌ارزش، فست فود و نوشابه‌های رنگارنگ باعث شده وقتی در لباس‌فروشی پیراهنی را می‌پسندیم و به اتاق پرو می‌رویم، می‌بینیم که همه چیز از سر آستین گرفته تا دکمه‌ی دوم و سوم به تن ما عالی است، اما چند دکمه‌ی روی شکم بسته نمی‌شوند و اگر زودتر به دادشان نرسیم یک انفجار شدید رخ خواهد داد به همین خاطر ما دمنوش‌هایی را برای شما معرفی می‌کنیم تا از چاقی خلاص شوید.

چای ترش

گل‌های گیاه چای ترش یکی از بهترین گیاهان طبیعی برای لاغری و داشتن شکمی تخت محسوب می‌شوند. این گیاه سرشار از آنتی اکسیدان‌ها است و به دفع چربی‌ها و نو کردن بافت‌های بدن و تقویت عضلات کمک زیادی می‌کند. شما می‌توانید چای ترش را از عطاری‌ها تهیه کنید.

مواد لازم

گل چای ترش ۱۰گرم

آب یک لیوان معادل ۲۰۰میلی لیتر

روش تهیه

آب را بجوشانید و زمانی که به جوش آمد گل‌های چای ترش را به آن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد. سپس زیر شعله را خاموش کرده و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند. در نهایت چایتان را صاف کرده و دو بار در روز میل کنید. این روند را به مدت ۱۰ روز ادامه دهید و سپس ۵ روز استراحت کنید. می‌توانید چای ترش را به صورت خنک و همراه با یخ نیز میل کنید. رنگ قرمز و طعم مطلوب آن به دلتان می‌نشیند.

دمنوش برگ بو و دارچین

مواد لازم

چوب دارچین یک تکه ۳ گرمی
برگ بو ۲ برگ
آب یک لیوان

روش تهیه

آب را بجوشانید و سپس چوب دارچین و برگ بو را به آن اضافه کنید. اجازه دهید به مدت حدود ۲۰ دقیقه بجوشد و سپس به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد. دمنوش را صاف کرده و هر روز صبح به صورت ناشتا میل کنید. این کار را تا ۱۰ روز ادامه دهید. سپس یک هفته مصرفتان را قطع کنید و دوباره دوره را شروع کنید.

دمنوش مریم گلی با عسل و لیموترش

مواد لازم

مریم گلی تازه یا خشک ۱۵گرم
آب یک لیتر
لیموترش یک عدد
عسل یک قاشق غذاخوری

روش تهیه

مریم گلی و عسل را به آب جوش اضافه کرده و ۲۰ دقیقه بجوشانید. سپس زیر شعله را خاموش کرده و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا دم بکشد. در نهایت دمنوش تان را صاف کنید. سپس آب لیموترش را به آن اضافه کرده و در طول روز میل کنید. می‌توانید این درمان را تا ۵ روز ادامه دهید و سپس ۵ روز استراحت کنید.

منبع: باشگاه خبرنگاران

--------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

کلیدواژه:

روزنامه ها | میل کنید | دمنوش ها | روش تهیه | چای ترش | چربی ها

پورشه سواری در مناطق آزاد چقدر آب می خورد؟ عملیات حج به خوبی درحال انجام است پیاده‌روی آزاده نطنزی از قم تا کربلا+ تصاویر برپایی نخستین نماز جمعه در شهر گُرگاب شهدا سبب وحدت در جامعه هستند/ شهید حججی در ایران کربلا و عاشورایی به پا کرد تشییع دو شهید مدافع حرم در سفیدشهر آران و بیدگل تصاویر/ بازار میگو در اسکله بوشهر برگزاری مراسم یادبود شهید محسن حججی در روستای مزرعه نو عقدا

پربیننده‌ترین خبرهـا

آخرین خبرهـا